Dit pak is uitstekend geschikt om carnaval in te vieren.  

 Lycra Spandex - Catsuit fullbody Zentai . Het pak is door de uitstekende kwaliteit geschikt om velen wasbeurten te doorstaan.

Het pak beschikt desgewenst over een verborgen rits in het kruis welke plassen tijdens het dragen van het pak vergemakkelijkt. Het pak is hierdoor tijdens theateruitvoeringen goed te dragen als onderste kledinglaag. Na bijvoorbeeld de dansuitvoering kan het hoofd naar voren worden weggeklapt, over de handen kunnen andere handschoenen gedragen worden en niemand ziet dat u het pak nog draagt.

Het pak is afsluitbaar op de rug middels een bijna onzichtbare dubbele rits op de rug.

Dit pak is gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers en is genaaid met flexibel garen. Het garen rekt mee wat de levensduur van het pak alsmede de pasvorm ten goede komt. Onze pakken worden gemaakt van 190 grams lycra.

Onze pakken worden gemaakt in ons Rotterdamse atelier en deze voldoen dan ook aan de kwaliteitseisen zoals u deze van een Nederlands product mag verwachten

Naast aan u leveren wij onze pakken veelvuldig aan theatergezelschappen, modellenbureaus, marketingbedrijven en circuits.

Wij verzenden onze producten via tnt pakketservice. Je kunt het pak desgewenst na bestelling ook bij ons ophalen tussen 1000 en 1600 op maandag t/m donderdag

Meer informatie? Twijfel niet! Email ons gerust info@zentaishop.nl of bel ons 0102919900

 

Informatie:
Merk
Zentai
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,00 € 39,00
Aantal: Bestellen

Verwachte levertijd

1 maand(en)

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.